Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Γονείς, Μαθητές και Φίλους τίμησαν με τη παρουσία τους την Θεατρική Παράσταση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης ευχαριστεί όλους τους γονείς, μαθητές και φίλους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους στη θεατρική παράσταση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, έτσι ώστε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας να γεμίσει με συγκίνηση και χαρά το απόγευμα της  Κυριακής 22 Νοεμβρίου 2015. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους πρωταγωνιστές αυτής της παράστασης, μαθητές και  καθηγητές,  που “Δε ζύγιασαν, δε μέτρησαν, δε βολεύτηκαν” και επανέλαβαν την παράσταση αυτή για χάρη μας. Τους ευχαριστούμε γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε γονείς, μαθητές και φίλοι για να θυμηθούμε όλοι μαζί ξανά τη σημασία που έχει ο καλός αγώνας.



















Ώρες υποδοχής γονέων για το σχολικό έτος 2015-2016

Αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://2gym-ilioup.att.sch.gr/

Ώρες υποδοχής γονέων για το σχολικό έτος 2015-2016 

motherchildkleeΟι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας μπορούν να συναντούν τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και να ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών τους κάθε Τετάρτη. Σχετικά με τις συγκεκριμένες ώρεςπου δέχεται κάθε καθηγητής τους γονείς, μπορείτε να πατήσετε στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ

  Αγαπητοί γονείς, Ήρθε η ώρα για τις βασιλόπιτές μας, τις οποίες αποφασίσαμε να "κόψουμε" την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη μιας και ...