Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης ... Βήμα - Βήμα Για Το Αειφόρο Σχολείο

«Το Αειφόρο Σχολείο είναι ένα σχολείο χαρούμενο, ήρεμο, ασφαλές, προοδευτικό, ένα σχολείο στο οποίο οι μαθητές και οι μαθήτριες χαίρονται να φοιτούν, ένα σχολείο που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύξουν τα ταλέντα, τις ικανότητές και την κριτική τους σκέψη, ένα σχολείο που δίνει χρόνο για αναστοχασμό, που δείχνει κατανόηση και αγάπη για όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από την επίδοσή τους στα μαθήματα, ένα σχολείο εργαστήρι της ζωής και της χαράς.»

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης σχετικά με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνάσιο Ηλοιούπολης στον Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία του Υπουργείου, σας πληροφορούμε ότι έχουμε ετοιμάσει και πρόταση που αφορά ειδικά το σχολείο μας... βήμα - βήμα για το αειφόρο σχολείο.

Το συνολικό τεύχος που περιλαμβάνει α) τις προτάσεις μας στον Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία και β) τις προτάσεις μας για την αναβάθμιση / βελτίωση του σχολείου μας, μπορείτε να το διαβάσετε και να ενημερωθείτε σχετικά καθώς το αναρτήσουμε στο Blog του Συλλόγου.
(πατήστε εδώ για να το διαβάσετε)
Και στο παρακάτω link μπορείτε να το διαβάσετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ

  Αγαπητοί γονείς, Ήρθε η ώρα για τις βασιλόπιτές μας, τις οποίες αποφασίσαμε να "κόψουμε" την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη μιας και ...